Kinderfeestje vieren bij Thijs

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Bij Eetcafe Thijs hebben we de ideale ruimte voor een geweldig leuk feestje. Ouders, familie en vrienden zijn van harte welkom

Wat hebben we te bieden:
We zetten een springkussen op een van de squashbanen. Zo vermaken de kinderen zich optimaal. Veiligheid staat altijd voorop! Het luchtkussen voldoet aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties.

We kunnen regelen dat de kids geschminkt worden of bijv een karikatuur tekenaar zo neemt iedereen een leuke herinnering mee naar huis.

Neem je eigen taart mee en versier de ruimte met slingers voor een feestelijk gevoel.

Keuze uit veel snacks en uiteraard drankjes. Limonade kan ook

Prijsafspraak is mogelijk

Neem contact op met Thijs of vul het formulier in. Wij reageren altijd snel

Een feestje voor alleen de kids zonder volwassenen?

In ons gezellige Eetcafe staat een versierde verjaardagstafel al klaar met limonade en taart of snoepgoed. Hier kunnen de cadeautjes worden uitgepakt.
Na het squashen of springen kan er gesmuld worden van een heerlijk kindermenu. Denk aan pannenkoeken of kroketten met patat.

In overleg is er veel mogelijk. Prijzen vanaf € 12,50 per kind

Sportief feestje
In samenwerking met SVH (Squash Vereniging Amsterdam) organiseren wij kinderfeestjes voor kinderen tussen 8 en 12 jaar waarin squashen en plezier maken centraal staan. Squash is een sport die door steeds meer jeugd in het land beoefend wordt. Het is een leuke en snelle racketsport die erg goed is voor zowel je conditie als concentratie.

De workshop squash; je krijgt les van een echte pro in squash. Je leert in een middag de skills om te kunnen squashen. Na de workshop spelen we een echt squashtoernooi met als beloning een leuk aandenken.

Sportclub Match & Eetcafe THIJS is in de wijk Nieuw Sloten in Slotervaart. Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur maar ook met het OV is het eenvoudig. Lijn 2 stopt op 200 meter van ons vandaan.

Meer weten? Vul het contactform in dan bellen we je spoedig terug… Je kan ook bellen naar +31 62467 5839