Lunchen met collega’s, familie of vrienden

Vier het bij Eetcafé THIJS!!

Heb je iets te vieren. Een blije bijeenkomst, iets met collega’s of een verdrietige (bijv na een uitvaart). Wij serveren je graag en zorgen voor een lekkere en onbezorgde lunch.

Eetcafé Thijs leent zich daar uitstekend voor. Zijn er kinderen bij? Leuk, gezellig. Ook zij vermaken zich prima op één van de squashbanen.

Wil je meer weten over wat we je kunnen bieden? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Thijs +31(0)624675839 voor een afspraak bij Eetcafé Thijs.

We hebben een uitgebreid menu voor de lunch met lekker broodjes, uitsmijters en tosti’s maar ook de warme gerechten zetten we graag voor de lunch op tafel. Eetcafé Thijs is een buurtcafé, dus geen hippe bedoening.

Eetcafé THIJS is gevestigd in de wijk Nieuw Sloten in Slotervaart. Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur maar ook met het OV zijn we goed bereikbaar. Lijn 2 stopt op 100 meter van ons vandaan.

Eetcafé Thijs heeft 4 plekken waar je gezellig met een (grote) groep lekker kan lunchen.

Het terras tot 40 pers (met overkapping en met heaters voor als t weer het af laat weten), de Snug (14 pers; is boven en is met balkon), t’Hoekie (20 pers) en het café (max 60 pers)

feestje | locatie kerstborrel | lunchen met een groep | vergaderen | sportief bedrijfsuitje | lunchen na een uitvaart