Verjaardag, reünie, pensioen, afscheid, borrel, baby shower of een etentje?

Heb je iets te vieren en dan zonder dat je de rommel hoeft op te ruimen ?

Eetcafé Thijs leent zich daar uitstekend voor. Kinderen mee? Leuk, gezellig. Ook zij vermaken zich prima op één van de squashbanen. Een luchtkussen behoort tot de mogelijkheden. Kids happy, ouders happy!

Wil je meer weten over wat we je kunnen bieden? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Thijs +31(0)624675839 voor een afspraak bij Eetcafe Thijs.

Prijzen verschillen, het is altijd op maat. We vragen bijna nooit huur, wil je snacks en wat voor een snacks en hoe vaak, wat wil je drinken en hoelang is je viering. Een eigen taart mee, dat kan. Wij zorgen voor de bordjes en vorkjes. Slingers ophangen mag ook. We garanderen een scherpe prijs. Eetcafé Thijs is een buurtcafé en we willen er ook voor de buurt zijn.

Sportclub Match & Eetcafé THIJS is gevestigd in de wijk Nieuw Sloten in Slotervaart. Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur maar ook met het OV zijn we goed bereikbaar. Lijn 2 stopt op 100 meter van ons vandaan.

We hebben 4 plekken waar je gezellig met een (grote) groep een gezellig feestje kan vieren.

Het terras tot 40 personen (met overkapping en met heaters als t weer het af laat weten), de Snug (16 pers. is boven en is met balkon), ’t Hoekie (25 pers.) en het cafe (60-80 pers.)

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

feestje | locatie kerstborrel | lunchen met een groep | vergaderen | sportief bedrijfsuitje | lunchen na een uitvaart