Lunchen na de uitvaart van een begrafenis of crematie bij Eetcafé THIJS

Zoek je een fijne plek om met familie en vrienden te lunchen of na te praten na een crematie of begrafenis? Wij serveren je graag en zorgen voor een hele lekkere en onbezorgde lunch of een borrel met snacks. Eetcafé Thijs leent zich daar uitstekend voor. Zo kun je in huiselijke kring met naasten napraten en herinneringen ophalen.

We hebben een uitgebreid menu voor de lunch met goed belegde broodjes, uitsmijters en tosti’s maar ook de warme gerechten zetten we graag voor de lunch op tafel. Koffie met huisgemaakte appeltaart kan ook. Eetcafé Thijs is een buurt eetcafé, dus geen hippe bedoening.

We hebben een paar rustige plekken om met familie en vrienden samen te komen. Zijn er kinderen bij? Leuk, gezellig. Zij kunnen zich prima vermaken op één van de squashbanen. Schoenen uit, een zachte bal en rennen maar 😉

Wil je meer weten over wat we je kunnen bieden? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Thijs +31(0)624675839 voor een afspraak bij Eetcafe Thijs.

Eetcafé THIJS is gevestigd in de wijk Nieuw Sloten in Nieuw-West. Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur maar ook met het OV zijn we goed bereikbaar. Lijn 2 stopt op 100 meter van ons vandaan.

Begraafplaats Westgaarde, Crematorium Westgaarde, Begraafplaats St. Pancratius, Zorgvlied, Begraafplaats St. Barbara en Begraafplaats Huis Te Vraag zijn niet ver van Eetcafe Thijs vandaan.

Eetcafé Thijs heeft 4 plekken waar je rustig met een groep kan lunchen of dineren.

Het terras tot 40 pers (met overkapping en met heaters als t weer het af laat weten), de Snug (10 pers; is boven en is met balkon), t’Hoekie (20 pers) en het café (tot 30 pers)