Sportclub Match is onderdeel van Eetcafé Thijs. Het heeft een unieke combinatie van sport en horeca onder één dak. Kom squashen op één van onze 7 squashbanen of ga naar de gym.

Squashen
Of je nu een casual speler bent of regelmatig de strijd aangaat, onze banen bieden een gezellige omgeving waar je kunt genieten van een potje squash zonder franje. Met heldere belijning en voldoende licht, maken we squash toegankelijk voor iedereen. Ladderen en squashles behoort tot de mogelijkheden. Voor de jeugd is er de squashvereniging SVA

fitnessruimte
Onze fitnessruimte is eenvoudig en effectief voor iedereen. Onze fitnessruimte is ontworpen om toegankelijk te zijn voor alle fitnessniveaus, waar de nadruk ligt op een vriendelijke sfeer en resultaatgerichte trainingen.

Onze fitnessruimte biedt de essentiële cardio- en krachttrainingsapparatuur, zodat je op een gemakkelijke manier aan je gezondheid kunt werken. Of je nu nieuw bent of een doorgewinterde sporter, wij verwelkomen iedereen die streeft naar een actieve levensstijl.

Persoonlijke Begeleiding
Ons personal trainer, Luis Lomas staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. Geen ingewikkelde fitnessroutines of overweldigende apparatuur; we zijn hier om je te helpen bij het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen op een manier die bij jou past.
Voor senioren is er 2 keer per week een groepsles en op vrijdag is er zumbales. Kijk voor meer info op de website van Sportclub Match

Een sportschool in Amsterdam waar de mensen elkaar kennen en waar een gemoedelijke sfeer hangt. Kleedkamers, douches en kluisjes zijn aanwezig.

Parkeren & bereikbaarheid
Sportclub Match is makkelijk te bereiken met de fiets, OV en auto. Parkeren is gratis en voor de deur.

We hopen je snel te zien bij Sportclub Match!